Powerstation: de ideale oplossing voor al uw mobiele apparaten

Voortaan geen gerommel meer met los slingerende toestellen op uw evenement. Bezoekers hoeven niet meer op zoek naar lege stopcontacten. Dit is allemaal verleden tijd met de Powerstation!

NIEUW: Laadt nu ook uw Smartwatch op!

De Powerstation is ideaal voor meerdaagse evenementen zoals bijvoorbeeld congressen, beurzen. Met de 2 Powerstation units kunnen 2 x 42 apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. Tijdens lunch, walking dinner, plenaire sessie, break-out of receptie worden de digitale apparaten van je gasten opgeladen, zodat ze snel terug een volle batterij hebben.

De Powerstation is ideaal om aan onthaal of receptie van jouw evenement te installeren. Een internethoek of dergelijke is ook geschikt. Door een nummersysteem kan dit gebruikt worden net zoals een vestiaire. De bezoeker geeft zijn/haar apparaat af en krijgt een genummerde badge.
Dit apparaat wordt dan door de Powerstation opgeladen.

De Powerstation bestaat in 2 neutrale kleuren: Zwart en wit. Ze worden elk geleverd in een stevige flightcase op wielen. De witte versie kan uit de flightcase gehaald worden.

Technische Fiche

  • 14 leggers
  • 42 plaatsen van B x D = 19 cm x 52 cm
  • Afmetingen Powerstation: 69cm x 77cm x 200cm
  • Elke kast heeft 48 stopcontacten met ieder een overspanningsbeveiliging.
    Zo is er geen gevaar bij bv. blikseminslag.
  • De binnenkant van de Powerstation is verlicht met LED strips.
Powerstation White Powerstation Outlets Powerstation White Powerstation White Powerstation Flightcase Powerstation zonder Flightcase

Powerstation on the field

Bij de huur van je Powerstation ontvang je ook een witte of zwarte map. In deze map vind je 42 genummerde badges terug. Elke badge staat voor een nummer op één van de rekken van je Powerstation. in de map zitten ook invulpapieren.

Een medewerker geeft een genummerde badge uit de map aan de klant. Hij/zij vult dan een papier in. Wanneer de persoon zijn/haar toestel terug wilt, tekent hij/zij het document weer af. Op deze manier heb jij een bewijs dat je het toestel op een goede manier, en weer volledig opgeladen, hebt terugbezorgd!


Charging all your devices Binder with cards and sheets Powerstation bindersContact en huurtarieven

Huurprijs voor 1 unit = 150 euro/dag, 225 euro voor 2 dagen,
300 euro voor 3 dagen of 450 euro + 21% BTW voor 1 week.

Ben je geïnteresseerd in één van onze Powerstations op jouw evenement?
Of wil je meer informatie? Laat ons dan zeker iets weten
via onderstaande gegevens:


Powerstation
Veldstraat 147, 3511 Hasselt
Info@powerstationcharger.com
+32(0)11 850 410